SVANEN SQUASH
ONLINE BOOKING
Information

Velkommen til Svanen Squashs bookingsystem
Halbooking.dk 

Hej Svanenmedlemmer,

Vi har fået opdateret vores bookingsystem, så der bliver lidt nyt at vende sig til. Vi tror nu på at I nok skal finde ud af det hen af vejen :-)

De af jer der i dag booker baner uden for Svanens tider, online, i Svanemøllehallen eller Grøndalscenteret, kender allerede dette layout.

Der er er en række fordele ved at gå til denne nye version, bl.a. bliver der inden for kort tid mulighed for at booke og se banetider på den touch skærm som der står ved caféen i Svanemøllehallen.
Det vil også give mulighed for opkrævning af kontingent via PBS, og som en del af denne funktion sikres det bl.a. at man ikke kan booke baner, hvis man ikke har betalt kontingent.

Vi tror og håber at dette skift uden større problemer, og ser frem til de fordele det giver.

Mange squashhilsner,
bestyrelsen Bookingregler 

BANEBOOKNING OG SPILLETIDER

1.Svanen Squash disponerer baner i Svanemøllehallen på følgende tidspunkter:

Dag Bane Tidspunkt
Mandag 14, 15, 16 og 17 16.00 - 23.00
Tirsdag 14 07:00 - 08:00
Tirsdag 14, 15, 16 og 17 16.00 - 23.00
Onsdag 16 og 17 16.00 – 19.00
Onsdag 14, 15, 16 og 17 19.00 – 23.00
Torsdag 14 07:00 - 08:00
Fredag 15, 16 og 17 17.00 - 21.00


2. To medlemmer kan frit booke én bane på alle dage, hvor Svanen Squash har baner. Man må nu have to bookinger i systemet af gangen, men ikke to tider i forlængelse af hinanden. Bemærk - reservationer, der bryder med pkt. 2 vil uden yderligere varsel blive slettet.

3. Baner, der ikke er booket af medlemmerne, overdrages til Svanemøllehallen. Banerne er således ikke længere til medlemmernes rådighed. Dog kan banerne bookes, så længe Hallen ikke har booket dem. Det er aftalt med Hallen, at baner de har booket, men som evt er ledig, kan benyttes af klubbens medlemmer. Giv Hallen et kald og hør om der er ledige baner.

4. Bliver man forhindret i at spille på den bane man har reserveret, har man pligt til at slette bookingen hurtigst muligt. Dette skal overholdes af hensyn til de andre medlemmer og Hallen.

5. Møder man for sent op til sin banebooking, taber man retten til at benytte den reserverede bane efter 15 minutter.
 
KVITTERING

6. Den mail/ sms som systemet udsender ved booking, regnes som gyldig "kvittering". Det medlem, der kan fremvise gyldig kvittering, har ret til banen. Er der to med kvittering til den samme bane- og spilletid, er det den med den "nyeste" kvittering der har ret til banen (den ældste kan i princippet være bestilt og derefter afbestilt)

SANKTIONER:

7. Alle medlemmer har pligt til at overholde disse bookingregler. Overholdes reglerne ikke, kan der reageres med:

a. én uges booking karantæne.

b. ved næste overtrædelse, kan der reageres med én måneds bookingnægt.

c. ved gentagne overtrædelser, risikerer man at blive permanent blive nægtet at booke baner.

ADMIN:

8. Der vil være admins, der kan bistå i tilfælde det opstår problemer med bookingsystemet. Endvidere kan de reservere baner til træning og turneringer og sørge for at bookingreglerne overholdes. OBS - bookninger, der er i strid med reglerne, vil uden yderligere varsel kunne blive slettet.Online HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Svanen Squash | Østerbrogade 240| svanen.squash@gmail.com | www.svanen-squash.dk | CVR: 31925231